• Начало »
  • Обучение - изработване на карвинг свещи
Обучение - изработване на карвинг свещи

Обучение - изработване на карвинг свещи

   Карвинг (резбовани) свещи дойдоха при нас от Венеция (Италия) през XVII-XVIII век. Тези свещи подчертават стила на времето - барок. Така те се наричат и ​​днес - венециански резбовани свещи в бароков стил.

   Този вид свещи през последните години намират все повече почитатели в България и в целият свят. Ние от Fairy Candles изработваме карвинг свещи от 2012 година. В началото бяхме завладяни от това красиво изкуство, което ни плени. Един след друг се раждаха малки шедьоври - ръчно изработени карвинг свещи. Но в рамките на първите няколко месяца, това ни се стори недостатъчно. Участвахме в няколко изложения и базари за ръчно изработени изделия, в различни градове на България. Неочаквано големият интерес, който срещнахме, ни подтикна към следващата стъпка. Създадохме модел на прекрасен семеен (домашен) бизнес, който ни предостави не само възможност да покажем творческите си умения, но и да създадем допълнителен източник на доходи за нас и за много хора, които ни се довериха през годините.

   Най-важният елемент от описаният бизнес модел е обучението по изработване на карвинг свещи! През тези 8 години успяхме да предадем знанията и опита си на над 50 човека в България и други страни по света (Англия, Германия, Дания и дори ЮАР).

   Ако Вие в момента четете този текст, значи Вие също сте напът да се влюбите в това завладяващо изкуство! Посетете едно от нашите обучения по изработване на карвинг свещи, за да намерите новото си хоби или създадете успешен бизнес!

Подреди по